Käytämme evästeitä apuna palveluidemme tarjoamisessa. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.
Selvä

Etsimme ja jaamme innostavia opetusinnovaatioita.

Maailmassa on paljon hienoja, toimivaksi havaittuja opetusinnovaatioita. Valitettavasti ne leviävät hyvin harvoin oman lähipiirin ulkopuolelle. HundrEDin missiona on auttaa maailman kouluja muuttumaan etsimällä innostavia innovaatioita ja auttaa niitä leviämään sekä maan sisällä että maan rajojen ulkopuolelle.

HundrEDin aikana etsimme 100 opetusinnovaatioita Suomesta ja 100 maailmalta. Tämän lisäksi haastattelemme 100 maailman johtavaa koulutusasiantuntijaa ja kysymme heidän visioitaan siitä, millaista koulun ja opetuksen tulisi olla tulevaisuudessa.

HundrEDissa kertynyt oppi ja parhaat menetelmät paketoidaan helposti ymmärrettävään muotoon ja jaetaan maksutta, lahjana kaikille maailman opettajille kansainvälisen verkkopalvelun, seminaarien, kirjan ja lyhyiden dokumenttielokuvien välityksellä.

HundrED on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017, mutta tavoitteena on jatkaa toimintaa juhlavuoden jälkeen kaikissa maanosissa.

Suomi Finland 100

Global main partners
nokia supercell

Yhteistyökumppanit
dna vuotissaatio supercell osuuspankkiTyöryhmä
Saku Tuominen
Saku Tuominen
Creative Director
saku@hundred.org
Kate Robinson
Kate Robinson
Head of Strategic Operations
kate@hundred.org
Keni Simola
Keni Simola
Head of Partnerships
keni@hundred.org
Valpuri Kurppa
Valpuri Kurppa (on maternal leave)
Producer & Education Specialist
valpuri@hundred.org
Lasse Leponiemi
Lasse Leponiemi
Head of Operations
lasse@hundred.org
Elina Uutela
Elina Uutela
Head of Communications
elina@hundred.org
Ada Kukkonen
Ada Kukkonen
Education Specialist
ada@hundred.org
Anni Rautiainen
Anni Rautiainen
Assistant Researcher
anni@hundred.org
Suvi-Heini Lahti
Suvi-Heini Lahti
Education Specialist
suvi-heini@hundred.org
Jessica Spencer-Keyse
Jessica Spencer-Keyse
Global Research Lead
jessica@hundred.org
Josephine Lister
Josephine Lister
Editor
josephine@hundred.org
Pedagogiset yhteistyökumppanit

Pedagogisina yhteistyökumppaneina ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus, OAJ, useita opettajankoulutuslaitoksia sekä laaja joukko opetuskentän osaajia. Pedagogiset yhteistyökumppanit ovat mukana suomalaisissa kouluissa tehtävien kokeilujen valintaprosessissa.100
Suomi
HundrEDiin valittiin mukaan sata rohkeaa koulutusalan innovaatiota Suomesta vuonna 2016. Innovaatioiden kanssa työskentelee yli 300 koulua kaikkialta Suomesta. Kokemukset paketoidaan kaikkien maailman koulujen hyödynnettäväksi ilmaiseksi syksyllä 2017.
Lue lisää
100
Global
Keräämme vuoden 2016 aikana ala- ja yläkoulujen projekteja ja innovaatioita ympäri maailman, jotka innostavat ja kehittävät koulujen opetusta sekä arkea. Olemme kiinnostuneita siitä, kuinka maailman muuttuminen vaikuttaa opetukseen sekä oppimiseen koulussa ja sen ulkopuolella.
Lue lisää
100
Visiota
Haastattelemme sataa koulutusasiantuntijaa ja vaikuttajaa ympäri maailman. Kysymme koulutuksen kehittämisestä ja tulevaisuuden taidoista, joita kouluissa tulisi opettaa seuraavan sadan vuoden aikana.
Lue lisää