Käytämme evästeitä apuna palveluidemme tarjoamisessa. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.
Selvä

Etsimme ja jaamme innostavia opetusinnovaatioita.

Maailmassa on paljon hienoja, toimivaksi havaittuja opetusinnovaatioita. Valitettavasti ne leviävät hyvin harvoin oman lähipiirin ulkopuolelle. HundrEDin missiona on auttaa maailman kouluja muuttumaan etsimällä innostavia innovaatioita ja auttaa niitä leviämään sekä maan sisällä että maan rajojen ulkopuolelle.

HundrEDin aikana etsimme 100 opetusinnovaatioita Suomesta ja 100 maailmalta. Tämän lisäksi haastattelemme 100 maailman johtavaa koulutusasiantuntijaa ja kysymme heidän visioitaan siitä, millaista koulun ja opetuksen tulisi olla tulevaisuudessa.


Global main partners

nokia supercell

Yhteistyökumppanimme

dna vuotissaatio osuuspankki supercell

Mukana myös

Yle A-lehdet Agency Leroy Dsign

Kansainväliset kumppanit

bett ideo the super school project sdsnedu ashoka innovate my school wired next generation ASU + GSV summit

Pedagogiset kumppanit

Opetus ja kulttuuriministeriö Opetushallitus oaj Jyväskylän yliopisto Helsingin yliopisto University of Oulu Kuntaliitto Kommunförbundet
100
Suomi
HundrEDiin valittiin mukaan sata rohkeaa koulutusalan innovaatiota Suomesta vuonna 2016. Innovaatioiden kanssa työskentelee yli 300 koulua kaikkialta Suomesta. Kokemukset paketoidaan kaikkien maailman koulujen hyödynnettäväksi ilmaiseksi syksyllä 2017.
Lue lisää
100
Global
Keräämme vuoden 2016 aikana ala- ja yläkoulujen projekteja ja innovaatioita ympäri maailman, jotka innostavat ja kehittävät koulujen opetusta sekä arkea. Olemme kiinnostuneita siitä, kuinka maailman muuttuminen vaikuttaa opetukseen sekä oppimiseen koulussa ja sen ulkopuolella.
Lue lisää
100
Visiota
Haastattelemme sataa koulutusasiantuntijaa ja vaikuttajaa ympäri maailman. Kysymme koulutuksen kehittämisestä ja tulevaisuuden taidoista, joita kouluissa tulisi opettaa seuraavan sadan vuoden aikana.
Lue lisää