Käytämme evästeitä apuna palveluidemme tarjoamisessa. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.
Selvä

Etsimme maailmalta uusia tapoja oppia, opettaa, arvioida ja johtaa

HundrED

Kokosimme vuonna 2016 sata suomalaista koulutusalan innovaatiota. Tänä vuonna keräämme sata koulutusinnovaatiota ympäri maailman. Ensimmäiset kymmenen on jo julkaistu, ja loput 90 julkaistaan syksyllä 2017.

Etsimme uudenlaisia tapoja opettaa, oppia, arvioida ja johtaa. Lisäksi olemme kiinnostuneita uudenlaisista ja virikkeellisistä oppimisympäristöistä.

Kerätyt innovaatiot tuodaan ilmaiseksi kaikkien saataville syksyllä 2017.

Lisätietoja: 
Lue lisää innovaatioista, joita etsimme

HundrED Global 
Jessica Spencer-Keyse 
Global Research Lead 
jessica@hundred.org

HundrED Suomi 
Ada Kukkonen ja Suvi-Heini Lahti 
Education Specialists 
ada@hundred.org ja suvi-heini@hundred.org

100
Suomi
HundrEDiin valittiin mukaan sata rohkeaa koulutusalan innovaatiota Suomesta vuonna 2016. Innovaatioiden kanssa työskentelee yli 300 koulua kaikkialta Suomesta. Kokemukset paketoidaan kaikkien maailman koulujen hyödynnettäväksi ilmaiseksi syksyllä 2017.
Lue lisää
100
Global
Keräämme vuoden 2016 aikana ala- ja yläkoulujen projekteja ja innovaatioita ympäri maailman, jotka innostavat ja kehittävät koulujen opetusta sekä arkea. Olemme kiinnostuneita siitä, kuinka maailman muuttuminen vaikuttaa opetukseen sekä oppimiseen koulussa ja sen ulkopuolella.
Lue lisää
100
Visiota
Haastattelemme sataa koulutusasiantuntijaa ja vaikuttajaa ympäri maailman. Kysymme koulutuksen kehittämisestä ja tulevaisuuden taidoista, joita kouluissa tulisi opettaa seuraavan sadan vuoden aikana.
Lue lisää