search
Search
clear
ALKETA BAJRAMI
Ambassador

ALKETA BAJRAMI

Vlorë, Albania

Hello i'm Alketa Bajrami from Albania. I teach a secondary school in Albania some subjects: math, techology, fisic and ICT. i'm an active Ambassador in education on Scientix, STEM, Global Math project, Etwinning Europe and i want to be an active Ambassadorand engage with HundrED and our community to seek and share inspiring innovations in K12 education

Pershendetje!

Une jam Alketa Bajrami nga Shqiperia. Eshte bukur te bashkepunosh me edukator perreth botes, te ndash eksperiencat e tua dhe te krijosh eksperienca te reja ne edukim.

Per kete duhet ta nisim me kerkimet personale, me zhvillime personale dhe mendoj se te qenit nje ambasadore aktive te rrit ne kapacitete dhe ndihmon komunitetin perreth!