news

Kehuja unohtumattomille opettajille ystävänpäivän kunniaksi

14.2.2018

Opettajan ammatti on sisällöllisesti vaativa, sisältää paljon kasvatuksellista vastuuta ja on lisäksi – maasta riippuen – hyvin valvottua ja säänneltyä. Tähän todellisuuteen yhdistyy myös opettajan roolin muutos yhteiskunnan muuttumisen mukana: kun sisällöt vanhenevat entistä nopeammin, tuleeko opettajasta enemmän fasilitaattori tai ohjaaja?

Vaikka opettajan työ on muutosten ja haasteiden edessä, opettajan rooli yksittäiselle oppilaalle voi olla erittäin suuri.

HundrEDissa mukana oleva innovaatio Kehu opettajaa on erinomainen tapa tuoda esille opettajien merkitystä ja arvostusta, jota tässä muuttuvassa ajassa tarvitaan. Kampanja tuo kouriintuntuvasti esille, että opettajan merkitys ihmisen elämälle on paljon muussakin kuin sisältöjen opettamisessa. Monelle opettaja on ollut se ainoa turvallinen aikuinen, antanut koko elämän mukana kulkevia ohjeita tai rohkaisullaan vienyt elämän oppilaan oman kutsumuksen suuntaan.

Kampanjassa eri alojen vaikuttajat kertovat tarinoita omaan elämäänsä vaikuttaneista opettajista rohkaisten näin myös muita jakamaan omia kokemuksiaan.

Näiden kehujen saattelemana toivotamme kaikille hyvää ystävänpäivää!

 

 

 

Katso lisää Kehu opettajaa -videoita HundrEDin Youtube-kanavalta!