search
Search
clear
article

HundrED kokoaa maailman koulutusinnovaattorit Helsinkiin 4.–6.10.

5.9.2017

Koulutusinnovaatioiden levittämiseen erikoistunut HundrED aloitti toimintansa vuonna 2016 kokoamalla sata hienoa koulutusinnovaatiota Suomesta. Nyt on koko maailman vuoro. HundrED julkistaa ensimmäisen kansainvälisten opetusinnovaatioiden kokoelman 4.10. Helsingissä. Listalla on sata innovaatioita kaikkialta maailmasta.

“Uskomme, että yksi tapa muuttaa koulutusta globaalissa mittakaavassa on auttaa korkealuokkaiselle pedagogiselle ajattelulle perustuvia koulutusinnovaatioita leviämään yli maiden rajojen”, toteaa HundrEDin luova johtaja Saku Tuominen.

Sadan kansainvälisen innovaation julkistamisen yhteydessä järjestetään Helsingissä ja Espoossa kolmipäiväinen HundrED Innovation Summit -tapahtuma. Se on maailman johtaville opetusinnovattoreille suunnattu koulujen kehittämiseen keskittyvä korkean profiilin kutsuvierastapahtuma. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokavuotinen.

Ensimmäisen HundrED Innovation Summitin puhujiin kuuluvat muiden muassa intialaisten slummilasten koulutukseen keskittynyt Shukla Bose, katalonialaisen Reimagine Education Labin perustaja Xavier Aragay, kamputsealaisen Liger Learning Centerin johtaja Jeffrey Holte, etiopialaisen Speed Schoolin johtaja Caitlin Baron,  Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen ja Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri.

"Tavoitteemme on olla maailman johtava koulutusinnovaatioiden asiantuntija 2020 mennessä."

Tapahtuma on lähtölaukaus HundrEDin koko syksyn kestävälle maailmankiertueelle, jonka tavoitteena on käynnistää globaalin koulutusinnovaattoreiden yhteisön rakentaminen.

"Maailman kouluissa tapahtuu hienoja asioita joka päivä. Haluamme tuoda näitä innovaatioita suuren yleisön tietoisuuteen ja yhdistää ihmiset innovaatioiden taustalla. Tavoitteemme on olla maailman johtava koulutusinnovaatioiden asiantuntija 2020 mennessä", tiivistää Saku Tuominen.

 

HundrED on voittoa tavoittelematon yritys, joka toimii partnerirahoituksella. HundrEDin tukijoihin kuuluvat Nokia, Supercell, OP, DNA ja Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö. HundrED on osa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Julkistustilaisuus 4.10. on avoin kaikille kiinnostuneille, ja siihen voi ilmoittautua tämän linkin kautta. HundrED Innovation Summit on suljettu kutsuvierastilaisuus, johon voit pyytää kutsua tämän lomakkeen kautta.

 

Lisätietoja antavat:

Saku Tuominen
CEO & Creative Director
0400 605084
saku@hundred.org

Elina Uutela
Head of Communications
044 739 4506
elina@hundred.org