We are using cookies to give a better service experience. By using our services you agree to use cookies. More information.
Got it

HundrED Ambassadors

Etsimme intohimoisia tekijöitä ja järjestöjä ympäri maailmaa HundrED Ambassadoreiksi.

HundrED Ambassador voi olla vaikkapa koulun johtaja, opettaja, oppilas, päättäjä, hyväntekijä, innovoija tai huoltaja. Vaadimme ainoastaan, että jaat HundrEDin arvot ja olet omistautunut muokkaamaan koulutuksen tulevaisuutta.

Lähettiläämme auttavat meitä löytämään uusia innovaatioita, tekemään yhteistyötä koulujen ja yhteisöjen kanssa sekä testaamaan innovaatioita. Pääset myös jakamaan koulutuksen globaaleja nykytrendejä meidän ja yhteisömme kanssa.

Ambassadorina pääset tutustumaan globaaleihin innovaatioihin ennen muita, saat pääsyn globaaleihin tapahtumiin (HundrEDin tai sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin), tutustut samanhenkisiin järjestöihin ja henkilöihin ja lisäksi saat upean mahdollisuuden verkostoitua. Ambassadoreille tarjotaan mahdollisuus tutustua muihin lähettiläisiin, voitte järjestää verkostoitumistapahtumia ja ennen kaikkea inspiroitua muiden intohimosta mullistaa koulutusta.

Tavoitteenamme on rekrytöidä Ambassador jokaisesta maasta ennen syksyn 2018 HundrED Innovation Summit -tapahtumaa. Kiinnostuitko? Hae tästä.

Lähettiläät ovat vapaaehtoisia, joten hakiessa voit valita juuri ne puolet aktiviteeteista, joihin haluat osallistua. Liity mukaan vallankumoukseen! Voimme tehdä opetuksesta parempaa yhdessä.