We are using cookies to give a better service experience. By using our services you agree to use cookies. Read more

Accept
Reject
search
clear
19.12.2016

Huikea HundrED-vuosi takana ja paljon uutta tiedossa vuonna 2017!

Kokosimme parhaita paloja kuluneen vuoden varrelta ja valotamme samalla myös tulevaa vuotta.

Uutinen

Kulunut vuosi on ollut ikimuistoinen – kiitos siitä HundrED-projektien toteuttajille, HundrEDin seuraajille ja yhteistyökumppaneillemme. Kiireisen vuoden jälkeen on aika muistella parhaita paloja ja merkittävimpiä käänteitä kuluneen vuoden ajalta.


HundrEDin ohjausryhmä 

Joulukuussa 2015 julkaisimme HundrEDin koko Suomelle ja samalla aloitimme 100 projektin etsinnän. Saimme yli 500 huikeaa hakemusta, joista HundrEDin ohjausryhmä muodosti monipuolisen ja koulutuksen eri osa-alueet huomioivan kokonaisuuden. Moni upea idea jäi vielä kevään haussa kuulematta, joten päätimme antaa niille mahdollisuuden uuden haun muodossa. 


75 projektin julkistustilaisuus

Huhtikuun lopulla Finnkinon sali täyttyi innokkaista kuulijoista, kun julkistimme ensimmäiset 75 projektia. Mukaan mahtui hyvin erilaisia projekteja: robotiikkaa, kouluruokalan uudistamista, eläimiä opettajina, yhteisopettajuutta ja paljon muuta! Ensimmäiset projektit pyörähtivät käyntiin jo kesällä, mutta suurin osa aloitti HundrED-matkansa syksyllä lukuvuoden alettua.

HundrED-kiertue toukokuussa

Julkistustilaisuuden jälkeen suuntasimme kotimaan kiertueelle, jonka pysähdyspaikkoina olivat Turku, Jyväskylä ja Oulu. Kiertueella tarjosimme projektien tekijöille mahdollisuuden esitellä omia innovaatioitaan ja tavata toisiaan. Kolmipäiväinen kiertue osoittautui loistavaksi yhteishengen luojaksi ja innostuksen nostattajaksi.

25 projektin julkistustilaisuus

Keväällä jatkoimme projektien etsintää ja saimme jälleen runsaasti hakemuksia. Pyysimme innostavimpien ideoiden keksijöitä esittelemään omat projektinsa, jonka jälkeen HundrEDin ohjausryhmä teki lopulliset valinnat. Viimeiset 25 projektia julkistettiin joulukuun alussa Tennispalatsissa. 

100 projektia
 
HundrEDissa on mukana huikeat 100 projektia, joiden tapahtumia voi helposti seurata projektisivuilla kevään aikana. Pidämme tiivistä yhteyttä kaikkien projektien toteuttajiin ja seuraamme valppaina uusimpia kuulumisia. Vieraillemme myös mahdollisuuksien mukaan HundrED-kouluissa ja tapaamme projektien toteuttajia. 

Vuosi 2017

Ensi vuosi tulee olemaan vähintään yhtä vaikuttava kuin tämä vuosi – siitä pitää huolen HundrED-projektien esitteleminen koko maailmalle. Syksyllä lähdemme useita suurkaupunkeja kattavalle kiertueelle, jossa esittelemme suomalaiset innovaatiot ja inspiroimme paikallisia ottamaan ideat omaan käyttöönsä. Tammikuun Bett Show'ssa julkistamme ensimmäiset kansainväliset projektit, joista voi puolestaan ottaa mallia Suomessa. Näin parhaiden ideoiden jakaminen onnistuu puolin ja toisin.

Haluamme kiittää mahtavasta vuodesta, iloisista tapaamisista ja ennen kaikkea loistavasta yhteishengestä, jota te kaikki olette olleet luomassa!